Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Δημ. Αντωνίου: Δεν ψηφίζουν την Συμφωνία στην Βουλή. Η Βουλή δεν νομοθετεί. Δικτατορία του Πολιτικού Υβριδίου Τσίπρα-Καμμένου


ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΗΤΑΝ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΕΣ...γιατί πρόδωσαν και βεβήλωσαν τα όνειρα λαών


Η ΒΟΥΛΗ δεν λειτουργεί...Δεν νομοθετεί εδώ κι ένα μήνα από τις εκλογές.
Η Δημοκρατία Πέθανε. Την δολοφόνησε η κυβέρνηση Τσίπρα Καμμένου.
Δεν φέρνουν για ψήφιση-επικύρωση στην Βουλή ούτε την Νέα Δανειακή Σύμβαση και το νέο Μνημόνιο (αρ.28.2,3 Συντ) για τον φόβο μηνύσεων για Εσχάτη Προδοσία (*), ούτε άλλους νόμους που δεσμεύτηκαν στον λαό!, ενώ η Γερμανική βουλή ψηφίζει την Σύμβαση αύριο.
Αυτό ανακοίνωσε επαίσχυντα και ξεδιάντροπα η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Ακριβώς όπως έγινε και με την πρώτη Δανειακή Σύμβαση του 2010 από την κυβέρνηση ΓΑΠ.

(*) Είναι απίστευτο ότι το προσχέδιο Συμφωνίας υπεγράφη μόνο από τον Γ. Βαρουφάκη ως εκπρόσωπο της Ελληνικής Δημοκρατίας !! κανείς άλλος δεν τολμάει να βάλει την υπογραφή του.

Η Μέρκελ απαγορεύει την λειτουργία της Βουλής μέχρι την υπογραφή της συμφωνίας !
Η Βουλή έχει κλείσει επί ένα μήνα για πρώτη φορά στην ιστορία της δημοκρατίας στην Ελλάδα!.
Αυτό έγινε μόνο στις δικτατορίες. 
Η Βουλή έκλεισε και δεν νομοθετεί κατ` επιταγή της Τρόικας, μέχρι να υπογράψουμε την συμφωνία Συνθήκης Παράδοσης της Ελλάδος στην Τρόικα  Η Δημοκρατία Πέθανε.
Την δολοφόνησε το πολιτικό Υβρίδιο της Πολιτικής Παρακμής  Τσίπρας-Καμμένος. Πλήρης διασυρμός. Και τον Ιούνιο, νέο Δάνειο, Νέα Δανειακή Σύμβαση Προδοσίας 40 δισ. ευρώ και Νέο Μνημόνιο.

Και ταυτόχρονα, υποτιμώντας και εξευτελίζοντας την νοημοσύνη του λαού, προαναγγέλουν δήθεν ανίσχυρες νομικά "εξεταστικές" επιτροπές για το Πρώτο Μνημόνιο, αντί να ενεργοποιήσουν τις μηνύσεις για Εσχάτη Προδοσία που λιμνάζουν στην Βουλή από το 2011 (Συντ. 86), με την σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής...αλλά πώς να γίνει αυτό? Οι νύν προδότες-Τσίπρας-Καμμένος- πως μπορούν να δικάσουν άλλους για Εσχάτη Προδοσία, όταν και οι ίδιοι υπέγραψαν πριν λίγες μέρες τις ίδιες Δανειακές Συμβάσεις με τις προηγούμενες 3 κυβερνήσεις με τους γνωστούς όρους εκχώρησης της Εθνικής Κυριαρχίας της Ελλάδος, που συνιστά τον νομικό ορισμό της Εσχάτης Προδοσίας?


Αύριο θα σας αποκαλύψω τι φοβούνται και δεν ψηφίζουν την Συμφωνία Προδοσίας που συμφώνησαν πριν λίγες μέρες....περιμένετε.

Δημ. Αντωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου