Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Δ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Ο Γ.ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ;;;


Ο Δημήτρης Αντωνίου

γράφει ο Δρ. Δημ. Αντωνίου, ιατρός PhD (Hon), FRCS - Πρόεδρος της "Ελπίδας Πολιτείας"

Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ? 
Τρομοκρατεί δια της Σιωπής του τον λαό και θα διαλύσει την κυβέρνηση Σύριζα και τις ελπίδες του λαού…και τότε θα τον κρεμάσω με τα ίδια μου τα χέρια. Λοιπόν γόη σε ρωτάω και οφείλεις να απαντήσεις:
α) Γιατί αποκρύβεις ότι ο ΕLA λειτουργεί κι έχει εφαρμοστεί πολλάκις στην Ελλάδα από το 2008 και σε όλες τις χώρες?
β) Κατέφυγαν οι 4 ελληνικές τράπεζες στον ELA χθές, προσχηματικά και χωρίς κανένα πραγματικό οικονομικό πρόβλημα, ενεργώντας ως πολεμικά όπλα της Ελληνο-Γερμανικής Κυβέρνησης για την τρομοκράτηση του ελληνικού λαού?
γ) Θα φέρεις –εάν εκλεγείς- νόμο στην Βουλή για την διαγραφή των κόκκινων δανείων για τα οποία οι τράπεζες έχουν αποζημιωθεί με την Ανακεφ/σή με κεφάλαια του ελληνικού λαού (ΤΧΣ)?
δ) Είναι οι καταθέσεις πλήρως εγγυημένες από την ECB δια των ΤΕΚΕ, ΕΕΜ, SRM, SRF?
ε) Οι τράπεζες είναι εκ του νόμου υποχρεωμένες-και το κάνουν-να εγγράφουν τις συηναλλαγές των σε ξένο νόμισμα (όπως την χορήγηση δανείων σε ελβετικό φράγκο) με την ισοτιμία της αρχικής εκταμίευσης του δανείου και για όλη την διάρκεια απολήρωμής του? Θα φέρετε νόμο γι αυτό?
Γιατί δεν απαντάς στα παραπάνω ερωτήματα αλλά αφήνεις την Ελληνο-Γερμανική Κυβέρνηση να τρομοκρατεί τον λαό με προδοτικά ψέμματα?
Περιμένω απαντήσεις, αλλιώς είσαι ένας Δούρειος Ίππος από ξύλο το οποία θα κάψουμε.
Σημ. Επειδή ξέρω ότι δεν θα απαντήσεις, απαντήσω εγώ τεκμηριωμένα στον λαό τις επόμενες ημέρες για όλα τα παραπάνω θέματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου