Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Διαβιβάστηκε στη Βουλή η μήνυση του Δ.Αντωνίου εναντίον Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου, Κουτζαμάνη


Dimitrios Antoniou
3 ώρες πριν
ΜΠΑΜΜ....ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ? ΠΟΙΑ ΜΗΝΥΣΉ ΜΟΥ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΕΚΕΙ? ....παρακολουθείστε τις Ανακοινώσεις της Χρυσής Αυγής...κρίμα που με μαυρίσατε...θα αλλάζαμε την ιστορία του τόπου...Σύντομα νέα...

Ο Dimitrios Antoniou κοινοποίησε σύνδεσμο.
3 ώρες πριν · Τροποποιήθηκε
Η Μήνυσή μου αυτή (από τον περασμένο Απρίλιο 2014!) διαβιβάστηκε πριν από λίγο στην Βουλή με το αρ. 86 Συντ....Μαζεύονται πολλά...έρχεται η ώρα τους...και το ξέρουν...εμάς μας μαυρίσατε, αλλά το γένος είναι αθάνατο. Βάλαμε τον σπόρο, τα δέντρο θα ανθίσει στα χέρια των νεότερων.




Η μήνυση στρέφεται εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, του Νίκου Δένδια (τότε Υπ.Προ.Πο), του Χαράλαμπου Αθανασίου (Υπ.Δικαιοσύνης) και της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη και στηρίζεται στο περιβόητο "βίντεο Μπαλτάκου".

Οι κατηγορίες είναι οι εξής: "Εσχάτη Προδοσία" (κατάλυση της διάκρισης των εξουσιών" (ΠΚ 134 Αε), Κατάχρηση Εξουσίας (ΠΚ 239), Άσκηση Βασανιστηρίων (κατά των προφυλακισμένων βουλευτών της ΧΑ) (ΠΚ 137Α-Γ) κλπ.

Και για να μην αρχίσουν να σχολιάζουν πονηρά μερικοί μερικοί, ο κ.Αντωνίου ήδη από τις 3 Απριλίου ξεκαθάριζε:
Αυτό που θεωρούμε αξιόποινο είναι η προσπάθειες επηρεασμού της δικαιοσύνης από την πολιτική ηγεσία κι όχι το εάν οι βουλευτές της ΧΑ προφυλακίστηκαν δίκαια ή άδικα. Και δίκαια να προφυλακίστηκαν, η παρέμβαση των υπουργών στην δικαιοσύνη συνιστά κατάλυση του Συντάγματος και Κακούργημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου