Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Με αφορμή την ανακοίνωση της Π.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ.


Με αφορμή την περί συνεργασιών ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΕΠΑΜ, ο ιατρός και πρόεδρος του κόμματος "Ελπίδα Πολιτείας", κ. Δημήτρης Αντωνίου, έγραψε:

ΕΠΑΜ: ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΛΥΚΟΥΣ" ΤΟΥ ΕΥΡΩ (για "ιδεολογικούς" λόγους ρε γαμώτο). Το ΕΠΑΜ δηλώνει έτοιμο να συνεργαστεί πολιτικά κι εκλογικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ...κι άλλα τέτοια "όρνεα του Ευρώ, του Ευρωμονόδρομου, του Καπιταλισμού, της Τραπεζοκρατίας και των Μονοπωλείων" (φράσεις του ΕΠΑΜ). Τώρα, έχω ένα φιλοσοφικό ερώτημα: Η σύμπραξη των αντιθέτων και αντιφάσεων ("έξω από το ευρώ" του ΕΠΑΜ, "μέσα στο Ευρώ" οι άλλοι) σημαίνει άραγε "ένωση" ή "διάλυση"? Απάντηση: Ο Λαικισμός και Καιροσκοπισμός του ΕΠΑΜ σε ανατριχιαστικά επίπεδα...Κρίμα...ρε σείς και με τους "Λύκους" για την εξουσία?

Δημήτρης Αντωνίου


Ωραία και καλά όσα μας λέει η ανακοίνωση του ΕΠΑΜ περί συνένωσης όλων των πατριωτικών και δημοκρατικών αντιμνημονιακών δυνάμεων...
Όμως:
Ξενίζει η αναφορά στο ΣΥΡΙΖΑ που έχει αποδείξει ότι είναι πιστό σκυλάκι των δανειστών και θα εκτελέσει πιστά στις διαταγές των.
Όσον αφορά τις επισημάνσεις σχετικά με τους ΑΝΕΛ, δεν γίνεται πουθενά λόγος για τη βασική διαφορά του ΕΠΑΜ με τους ΑΝΕΛ, που δεν είναι άλλη παρά το βασικό πρόταγμα του ΕΠΑΜ, η έξοδος δηλαδή από τη φυλακή του ευρώ και η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.
Σε ποιούς αναφέρεται μιλώντας για "αυτούς τους καιροσκόπους και τους τυχάρπαστους γυρολόγους -που όλοι γνωρίζουμε- και που εδώ και τρία χρόνια δεν κάνουν τίποτε άλλο, από το να προσπαθούν, να διαλύσουν την οποιαδήποτε υγιή κοινή προσπάθεια. Καιροσκόπους και τυχοδιωκτικά στοιχεία, που αντιλήφθηκαν, ότι η συγκυρία τους ευνοεί τώρα, για να ξαναπιάσουν «δουλειά»."; Αφού "ομνύει", λοιπόν, το ΕΠΑΜ στο όνομα του "καθαρού και ξάστερου δημοσίου (δια)λόγου", γιατί δεν μας λέει ποιοί είναι αυτοί που με τόσο μελανά χρώματα περιγράφει, προκειμένου να μην πέσουμε στην παγίδα τους κι εμείς οι υπόλοιποι που δεν τους ξέρουμε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου