Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Δ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ-ΛΥΓΕΡΟΣ = ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑΣ



ANT. MANITAKHΣ: ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στον ΑΠΘ, που άρχισε ήδη της απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων υπακούων στις διαταγές της Τρόικας) και Ν. ΛΥΓΕΡΟΣ (το IQ κότας, ανεπάγγελτος κι επαγγελματίας πράκτορας) ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Γράφει ο Δημ. Αντωνίου, ιατρός


 

Ο κ.Δημήτρης Αντωνίου
Εφημερίδα Βήμα σελ. Α29, 23 Οκτωβρίου 2011: Tίτλος: Πόσο αντέχουμε να ζήσουμε σε καθεστώς μειωμένης κυριαρχίας?
Συνέντευξη ΑΝΤ. ΜΑΝΙΤΑΚΗ: «Έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε μια μοναχική και ρακένδυτη εθνική κυριαρχία και σε μια περιορισμένη συγκυριαρχία»!!...
«Ας αποφασίσουμε επιτέλους, τι προτιμάμε? μια ρακένδυτη ουσιαστικά αλλά πλήρη τυπικά κυριαρχία ή μια ανθηρή οικονομικά αλλά περιορισμένη τυπικά κυριαρχία».
«…Τι να την κάνω την απόλυτη εξουσία αυτοπροσδιορισμού της συλλογικής μου μοίρας (εθνικής ταυτότητας και κυριαρχίας), όταν δεν μπορώ και δεν ξέρω να την διαχειριστώ μόνος μου»?
«…τι είναι πιο σημαντικό για την ίδια την ταπεινωμένη κυριαρχία μας και την εθνική μας υπερηφάνεια: η αποφυγή περιορισμών στην εθνική μας κυριαρχία ή η μακροπρόθεσμη απεξάρτηση της οικονομίας μας από τα δόκανα των αγορών και από τις ανάλγητες απαιτήσεις των δανειστών μας» (σχόλιο δικό μου: ενώ τώρα βρισκόμαστε στην ζεστή μητρική αγκαλιά της στοργικής μάνας-τρόικας!).

Συνέντευξη: Ν. ΛΥΓΕΡΟΣ: DNA 26-01-2012 Απεχθές χρέος, Λαθρομετανάστες: Ένας Ελληνόφωνας Αλλοδαπός, με άγνωστη υπηκοότητα και στράτευση.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RKtS24CcOzc
«Τι προτιμάτε? Μία ευημερούσα οικονομικά Ελλάδα με «μετανάστες» ή μία διαλυμένη οικονομικά Ελλάδα χωρίς «μετανάστες»?

Σχόλιο δικό μου: Ανατριχιαστικές ομοιότητες σκέψης και έκφρασης, δύο προδοτικών όντων, δύο συνειδητών οργάνων του εχθρού, με προφανή κεντρική καθοδήγηση από τα κέντρα προπαγάνδας των κατακτητών της Τρόικας, για να ενσπείρουν την ηττοπάθεια, και τον φόβο στο λαό και να «νομιμοποιήσουν» την προδοσία της χώρας. Γεννημένοι Προδότες, ενσυνείδητες εκπορνευόμενες συνειδήσεις…Αυτά συνιστούν «προπαγάνδα και παρώτρυση για Εσχάτη Προδοσία κατά της χώρας» (ΠΚ 135). ΄Ηδη έχω καταθέσει μήνυση κατά του Μανιτάκη, αλλά μάλλον ετέθη στο αρχείο, γιατί δεν έχω καμία ενημέρωση από το 2011.

Δημ. Αντωνίου

1 σχόλιο:

  1. Καθόλου τυχαίο που προχθές στην Αίγυπτο άρχισαν εξεγέρσεις για την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης.
    Καθώς το διαρκές κακούργημα της καταπάτησης του όρκου , η απόπειρα δηλαδή της ισοπέδωσης του διασυρμού και τής καταπάτησης κατά της ανεξάρτητης δικαιοσύνης που έγινε στην Ελλάδα , προχθές 24\11\2011 εκεινο το διαρκές κακούργημα έκλεισε έναν χρόνο. Κακούργημα διαρκείας κατά της ανθρωποτητος και κατά της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης .Το οποίο διεπράχθη (ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΧΩΡΏΝ )πέρυσι στις 24\11\2011 στήν Ελλάδα , επίσημα και ενσυνείδητα απο όλες τις ανεξάρτητες αρχές και απο όλους όσους έχουν ορκιστεί και υπηρετούν θεσμούς . Καθως εκεινο το κακουργημα ανακοινωθηκε απο την εδρα της Ελληνικης βουλής στις 24\11\2011 και βρισκεται στα πρακτικάτης στη σελιδα 1985.Δείτε και καταθέστε επίσημη δήλωση-καταγγελία κατα εκεινου του κακουργηματος ωστε να διαχωρίσετε τον εαυτό σας απο εκείνους που το αποσιωπούν και ενσυνειδήτως το υποθάλπτουν

    <<<<< το επικυρωμένο αντίγραφο είναι η νέα μας ταυτότητα >
    η οποία θα αναγνωρίζεται νόμιμα εθνικά και διεθνώς
    η ταυτότητα τούτη, εκτός των άλλων σηματοδοτεί τη διαφορά του νόμιμου πλέον Ελληνα πολίτη , από τον οποιονδήποτε τυχαίο πολίτη του κόσμου.
    η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως τούτης , παίζει ρόλο καθοριστικό.< εμπρός λοιπόν >..
    https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF-24112011-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84/422877021088985.

    ΑπάντησηΔιαγραφή